Möt fler medarbetare!
Möt Daniel Zwolinski - - Avega Group AB

Avega har en härlig blandning av medarbetare som alltid strävar efter att utveckla varandra, inte bara yrkesmässigt utan även på ett personligt plan.

Möt Daniel Zwolinski

Systemutvecklare på Avega

Daniel har jobbat på Avega sedan 2018.

Vad gör du på Avega?

Jag är konsult och sitter som frontend-utvecklare hos en kund och är lite av ”spindeln i nätet”. Har ett fokusområde på Optimizely (EPiServer) och optimerar samt nyutvecklar alla kundens siter.

Vad är det bästa med Avega?

Helt klart 1:1 matchningen, tycker att den är oerhört viktig och jag tycker att det bevisas att det fungerar perfekt för alla konsulter. Avega Groups matchningsprincip innebär att vi konsulter alltid är med och väljer vårt uppdrag och att kunden alltid kan förvänta sig en engagerad och intresserad konsult som brinner för uppdraget.

Vi har också härliga meetups vilket gör att vi får möjligheten att utvecklas men också göra roliga aktiviteter tillsammans vilket skapar samhörighet.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Det är en härlig blandning av medarbetare som alltid strävar efter att utveckla varandra, inte bara yrkesmässigt utan även på ett personligt plan.

Må låta klyschigt, men det känns verkligen som en stor härlig familj.

Beskriv en Avegan!

Man märker tydligt att en person är från Avega. Skulle nog lyfta ordet positivitet när jag beskriver en Avegan. Är sällan det inte är ett leende på läpparna och alla verkar dela samma typ av aura på något märkligt, men härligt sätt! Jag får gåshud när jag blickar ut över ”Avegahavet” under våra stora events och blir förundrad över att förstå att, ”Ja, det klart att alla här är från Avega, så himla tydligt!”

Det här visste du inte om mig

Jag har varit med i Småstjärnorna som 10 åring och uppträdde som Paul McCartney tillsammans med en kompis som var Michael Jackson och mimade till låten The Girl is Mine!
Har även bott i Australien i 8 år där jag jobbade i barbranschen!

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster