Snabb utveckling och bibehållen kontroll med Power Platform Governance

25 maj, 2021

Snabb utveckling och bibehållen kontroll med Power Platform Governance - - Avega Group AB

Snabb utveckling och bibehållen kontroll med Power Platform Governance

Power Platform möjliggör att skapa appar utan att koda. Det gör att fler kan skapa appar, vilket främjar kreativitet och engagemang – och möjliggör innovation och hög takt i affärsutvecklingen. Men hur säkerställer man kontroll och säkerhet när nästan vem som helst kan skapa appar? 

Power Platform är en så kallad Low Code-lösning. I stället för att kodas, konfigureras systemen i ett tydligt användargränssnitt. Detta gör att fler i verksamheten kan skapa de appar de behöver. Detta ger fördelar som ökat engagemang, snabbare affärsnytta och en roligare, mer inkluderande arbetsplats.

Utmaningen är att behålla kontrollen och säkerheten. Hur håller man koll på vad som utvecklas utan att hämma kreativiteten? Hur säkerställer man att rätt data används på ett säkert sätt och att kritiska data inte läcker? Kort sagt – hur behåller vi kontroll och säkerhet utan att mista engagemang, innovation och kreativitet?

Fyra snabba steg till Power Platform Governance

Under denna föreläsning delar vi med oss av hur vi har hjälpt några av våra kunder med detta. Vi presenterar hur man genom att utgå från fyra olika områden enkelt sätter upp en Power Platform Governance, som man sedan arbetar vidare för att behålla en säker och samtidigt kreativ kultur.

Talare

 Snabb utveckling och bibehållen kontroll med Power Platform Governance - - Avega Group ABSilvia Rabionet, , konsult på Avega Group, är en verksamhetsorienterad konsult och applikationsspecialist med 10 års erfarenhet inom IT-branschen. Med fokus på Microsoft Dynamics 365 och Power Platform hjälper Silvia kunder att etablera styrningsstrategier och förenkla affärsprocesser med målet att på ett säkert sätt driva innovationen framåt.

 

 

Snabb utveckling och bibehållen kontroll med Power Platform Governance - - Avega Group ABHelena Forsberg, konsult på Avega Group, arbetar som lösningsarkitekt inom Microsoft 365 och den digitala arbetsplatsen. De senaste åren har Helena skapat lösningar på Power Platform samt hjälpt företag att implementera förvaltning och styrning för att realisera värdet på plattformen utan att ge avkall på säkerheten.

 

 


Vid frågor om eventet kontakta gärna:

Joakim Westergren
Mejl: joakim.westergren@avegagroup.se
Telefon: 0702-903037

Dela