Framgångsrika teams i Teams

16 september, 2021

Framgångsrika teams i Teams - - Avega Group AB

Framgångsrika teams i Teams

Effektivt digitalt samarbete är direkt relaterat till glädje på jobbet…

…och nöjda medarbetare leder till mer engagemang, lönsamhet, ja listan är lång.

På kort tid har vårt digitala samhälle förändrats och kraven på bättre samarbetsverktyg har aldrig varit större. En kultur som erbjuder effektiva samarbetsverktyg och förstår hur dem ska användas får nöjdare medarbetare än dem som inte följer med i utvecklingen.

Betydande orsaker till att organisationer misslyckas med digitalt samarbete är att man saknar verktyg, att medarbetare inte vill arbeta tillsammans samt dålig insikt i vad andra sysslar med.

Microsoft Teams säkerställer transparens för teams och medarbetare genom integration med Microsoft 365. Det i sin tur gör att medarbetare känner större anknytning till varandra och blir mer motiverade. Till sist erbjuder Teams morgondagens digitala verktyg idag. Vill DU lära dig hur du kan börja resan mot nöjdare medarbetare och den moderna arbetsplatsen?

Följande punkter berörs:

  • Hur du enkelt och snabbt skapar en fungerande struktur i Teams
  • Hur du integrerar Teams med de viktigaste samarbetsverktygen
  • Hur du skapar en kanalstrategi för informationsdelning
  • Hur du jobbar med projekt
  • Lite specialtips erbjuds också

Målgrupp

Alla som håller på med eller är intresserade av digital kollaboration och verktyg som ger utrymme att ta olika kreativa vägar till kunskap och problemlösning samt erbjuda bättre möjligheter att ta initiativ hela vägen från idé till handling.

Upplägg – digitalt via Teams

Presentation 45 min följt av frågor 15 min. Seminariet börjar kl. 12.00 och slutar 13.00. Vill du fördjupa dig mer än vad tiden räcker till, kan du vända dig till Esbjörn för vidare dialog. Presentationen kommer att spelas in, inklusive frågestunden.

Talare

Esbjörn Larsen, konsult på Avega, är Microsoft 365 specialist med expertis inom digitala arbetsformer och medier. Han har 25 års praktiskt internationell erfarenhet där han har jobbat med teknisk innovation i roller som utvecklare, projektledare, förändringsledare, frilansjournalist, mediaproducent och nätverksledare. Esbjörn är också självutnämnd kaffenörd och har suttit i Arnold Schwarzeneggers stol.


Vid frågor om eventet kontakta gärna:

Niklas Rask
Mejl: niklas.rask@avegagroup.se
Telefon: 0725-723303

eller

Mikael Bergentoft
Mejl: mikael.bergentoft@avegagroup.se
Telefon: 0768-431259

Dela