Digitalt lunchseminarium: Nu lanseras Microsofts AI-assistent Copilot – är du beredd?

14 juni, 2023

Digitalt lunchseminarium: Nu lanseras Microsofts AI-assistent Copilot – är du beredd? - - Avega Group AB

Välkommen till en presentation av Microsofts nya Copilot som rullas ut inom kort. Det innebär att alla användare kan få AI-assistans direkt i alla sina vanligaste verktyg. Syftet är att öka både produktivitet och effektivitet, men vad innebär det egentligen? Vad kan den göra och hur påverkas vårt sätt att jobba? Vilken data har ”andrepiloten” tillgång till – och finns det några risker?

Microsofts nya Copilot är en AI-baserad assistent för alla Microsoft 365-appar, Dynamics 365-appar samt assistans när man utvecklar verksamhetsappar i Power Platform och i GitHub. Konkret kan det vara en chattbot som visas i sidofältet och kan användas för att generera text i dokument, mejl eller skapa Powerpoint-presentationer, eller för att få hjälp med någon annan app i Microsoft 365 såsom Teams eller Outlook.

Du kan också få hjälp att effektivare hantera kunder och arbetsflöden samt snabbare utveckla smarta appar till din verksamhet.

Alla medarbetare får tillgång till Copilot – vad behöver jag tänka på?

Under presentationen går våra specialister inom Microsofts igenom vad Copilot är, i vilka verktyg den kommer att dyka upp och hur den kan användas. Vi går också igenom hur detta påverkar organisationen samt vilken data AI-assistenten faktiskt har tillgång till – och vad man behöver tänka på gällande din egen data.

Key Take-aways

Från den här presentationen får du med dig insikter om:

  • Vad Copilot är och vilka möjligheter den ger
  • Hur den påverkar organisationen och vårt arbetssätt
  • Viktiga saker att tänka på när det rullas ut av Microsoft

Vem bör komma?

Alla med intresse av vad Copilot innebär för användare och organisationer, samt vad man behöver tänka på gällande sin egen data. Inga förkunskaper krävs.

Tider

Seminariet pågår mellan kl 12.00-13.00. Efter seminariet finns möjlighet att stanna kvar för allmän frågestund.

Varmt välkommen!

Dela