Agil transformation – Effektivt och ocensurerat (Göteborg)

8 december, 2023

Agil transformation – Effektivt och ocensurerat (Göteborg) - Agil transformation - Avega Group AB

Står ni inför, är i en, eller tagit er igenom en Agil transformation? Vill du ta del av andras farhågor, utmaningar och möjligheter? Det här frukostseminariet kommer faciliteras av en av Avegas mest erfarna förändrings- och transformationsledare, som inte räds att belysa myntets baksida – ocensurerat och unplugged.

Välkommen till frukostseminarium i Göteborg, där vi kommer att ta upp förändringsarbete och hur du skapar effektivare organisationer och har roligt på jobbet samtidigt. Frukostseminariet kommer ge dig möjlighet att diskutera och samtala om aktuella frågor med kollegor i liknande positioner i branschen och få en större inblick i hur man skapar en effektivare organisation.

Under seminariet varvas diskussion med runda bordet diskussioner för hur man omsätter teorin till ett görande. Enklare övningar varvat med diskussioner, kommer att ge dig en djupare förståelse för hur att uppnå önskvärda effekter vid uppskalat Agilt arbetssätt.

Vad kan du ta med dig till eventet

  • Frågor och utmaningar som din organisation står inför för att skapa en ökad effektivitet.
  • Lösningar som ni har använt er av för att skapa en effektivare organisation.

Vem bör komma på eventet

Ledare på organisationer som för närvarande genomgår förändringsarbete för att skapa en effektivare organisation.

Vad som händer efter eventet

När du lämnar Avegas kontor kommer du att ha fått möjligheten att diskutera aktuella frågor med branschkollegor och ha en större insikt i hur det går att skapa en effektiv organisation och ha roligare på jobbet.

Vi kommer sätta upp ett forum där ni har möjlighet att ställa frågor till varandra och till Avega för att hjälpa varandra.

Välkommen fredagen den åttonde december

Frukost serveras från kl. 07.30 och vi startar seminariet klockan 08.00 och avslutar vid 09.00. Därefter finns möjlighet att stanna kvar för vidare diskussioner och låna en kontorsplats efteråt för er som har behov

Plats

Avegas lokaler,

Östra Larmgatan 15, 411 07 Göteborg

Typ

Föreläsning varvat med gruppdiskussioner.

Format

Fysiskt på plats i Göteborg

Anmälan och mer information!

Anmäl dig via följande formulär: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=KSBV0Z5bM0uLgF2gL-THxP8kINZp0jpHi679zAb1x_1UNVE5WkFWSTlEOEJXQlNBMklVN1pZSEJHTi4u

Dela