Möt fler medarbetare!

En Avegan är en person som har en positiv utgångspunkt i att problem är till för att lösas och kanske är lite som Pippi ”Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag helt säkert!".

Möt Sofia Einbeigi

Kundansvarig och Rekryterare på Avega

Sofia har jobbat på Avega sedan 2018.

Vad gör du på Avega?

Jag jobbar som ”Kundansvarig rekryterare” på Avega i Göteborg, en egenknåpad titel som säger en del, men inte allt! Jag fokuserar på att lära känna nya och ta hand om befintliga kunder inom offentlig verksamhet och fordonsindustrin bl.a. Jag har en bakgrund inom HR/Talent Aquisition och jobbar även aktivt med att hitta nya kollegor till Avega samt återkopplar drivskraftsprofiler genom vårt personprofilanalysverktyg Harrison Assessment. Mitt huvudfokus är att samarbeta med ledarteamet och mina andra kollegor i väst, för en ökad trivsel så att vi alla som jobbar här ska välja Avega varje dag (det är ju faktiskt ett aktivt val vi gör) och för att fortsätta bygga en attraktiv arbetsplats för IT-konsulter, tillsammans. Med andra ord: mitt jobb är att träffa människor, se till att vi trivs ihop på Avega och att diskutera positiva framtidsmöjligheter i form av nytt jobb, ny leverantör eller lösningar på digitaliseringsutmaningar. Lucky me

Varför är ledning, rekrytering och sälj så spännande?

Att få jobba med att utveckla människor och relationer samt bidra till att fler får en arbetsvardag som de trivs i tycker jag är otroligt viktigt då vi spenderar många timmar på jobbet och med våra kollegor. Att dessutom få göra det på ett så medarbetarorienterat företag som Avega känns helt rätt!

Vad är det bästa med Avega?

Människorna och kulturen helt klart, att vi är jämlikar oavsett hur häftiga titlar vi har på CVt, där alla ska ha möjlighet att bidra till att Avega fortsätter utvecklas som en attraktiv arbetsgivare för IT-konsulter och leverantör inom digitalisering. Det spelar ingen roll om du har jobbat 5 år eller 25 år, är du en Avegan är du en kollega och vi kan alltid lära oss något av varandra …och om sanningen ska fram så gillar jag att få vara med och bestämma: nästa konferens, vilka sociala aktiviteter vi ska genomföra, hur vi kan jobba i olika frågor och att vi ska äta glass på våren. Sedan tycker jag att mina kollegor är väldigt roliga också, vi rekryterar inte på humor men på något sätt verkar vi ha lyckats på den punkten om ni frågar mig!

Beskriv en Avegan!

En Avegan är en person som gillar andra människor och vill hjälpa till, som samarbetar med andra i ett lag. Det är inte så viktigt med superlånga titlar och att alltid ha ett prestigeuppdrag, det viktiga är att få göra skillnad, att bidra till värde hos våra kunder och att ha kul ihop på vägen. Den typen av person som har en positiv utgångspunkt i att problem är till för att lösas och kanske är lite som Pippi ”Det har jag aldrig provat förut, så det klarar jag helt säkert!”.

Det här visste du inte om mig!

Ja du… kanske att jag är utbildad aerobicinstruktör (har inte jobbat som det och har inga benvärmare), att jag gått i tron om att jag varit 3 cm längre än vad jag egentligen är de senaste 15 åren och att jag har finländskt/persiskt påbrå, utan att kunna prata varken persiska eller finska. Jag uppskattar dock god (gärna persisk!) mat och påstår mig ha lite finsk sisu, så något har jag väl fått med mig iaf!

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster