Möt fler medarbetare!
Möt Sara Jirholm - - Avega Group AB

Kulturen hos oss på Avega är öppen och transparent, vilket jag är väldigt stolt över!

Möt Sara Jirholm

Lead frontend utvecklare och UX-researcher på Avega

Sara har jobbat på Avega sedan 2018.

Vad är det bästa med Avega?

Det bästa med Avega är organisationsstrukturen i kombination med företagskulturen. Vi är många små familjära bolag, vilket skapar närhet mellan oss medarbetare samtidigt som vi har styrkan av att vara många bolag som samarbetar. Kulturen hos oss på Avega är öppen och transparent, vilket jag är väldigt stolt över! Det är många som säger att de har högt i tak, men jag upplever verkligen att vi håller det löftet på Avega. Jag behöver aldrig vara rädd för att säga det jag tycker, och min närmsta chef är lyhörd och jag har aldrig upplevt ett så bra samarbete tidigare.

Varför är utveckling så spännande?

Jag drivs av att skapa, och det är just det som gör utveckling spännande för mig! Det är som att komma till jobbet och få pussla om dagarna, men där du själv också får bestämma formen på pussel-bitarna samt vilket motiv du vill bygga. Jag älskar hur man kan med ett så abstrakt material som data, bygga verktyg till människor som gör deras vardag bättre. Jag brinner för att hjälpa till att just bestämma motivet för det vi ska bygga, alltså: Vad är det för problem det nya systemet ska lösa? Det är fantastiskt vilka möjligheter det finns där ute, och att kunna få göra detta tillsammans med andra människor är helt fantastiskt roligt!

Beskriv en Avegan!

För mig är en Avegan någon som bryr sig om uppdragets bästa. En person som är ute efter att lära sig så mycket som möjligt, och samtidigt hjälpa andra. En person som på uppdraget lär upp de omkring sig för att kunna ha en positiv påverkan på företaget – även efter att vi som konsulter går vidare till nästa.

Det här visste du inte om mig!

Jag har en inomhus-djungel i min lägenhet! Det är ca 100+ (jag har slutat räkna) krukväxter på 67 kvm.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster