Möt fler medarbetare!

En Avegan inser att alla har något värdefullt att bidra med och arbetar för att skapa en miljö där alla röster hörs och respekteras.

Möt Robert Dahlborg

Senior molnkonsult

Vad gör du på Avega?

I min roll hjälper jag våra kunder med de bästa molnlösningarna för att driva digital transformation. Mina specialistomåden är AWS, Amazon Web Services, och DevOps. Jag bidrar gärna till att driva mätbart förbättrade ledtider med hjälp av automation.

Oavsett uppdrag är målet alltid detsamma: att använda teknik för att driva innovation, effektivitet och tillväxt.

Varför är digital transformation så spännande?

För att digital transformation fundamentalt kan förändra hur ett företag fungerar och levererar värde till sina kunder. Kultur, människor, processer och teknik är fyra avgörande nyckelkomponenter som direkt påverkar om ett företag når sina mål. Ändrar man en av dessa påverkas de andra, vilket gör det både utmanande och spännande.

Vad är det bästa med Avega?

Det bästa är vår kultur – som på riktigt har hög samarbetsgrad! Ansvar och risker delas och det är lätt att vara nytänkare. Ytterligare något jag verkligen gillar med Avega är alla positiva och motiverade kollegor. Mina arbetskamrater har hjälpt mig att växa och utmana mig själv på nya sätt, även privat.

Beskriv en Avegan!

En Avegan verkar för ständig förbättring och ständigt lärande. De är öppna för nya perspektiv och uppmuntrar samarbete mellan kollegor. En Avegan inser att alla har något värdefullt att bidra med och arbetar för att skapa en miljö där alla röster hörs och respekteras. De är också resultatorienterade och lägger stor vikt vid hur resultaten nås.

En Avegan strävar efter att förbättra sig inom alla områden av sitt arbete utan att ge avkall på etiken. Slutligen är en Avegan öppen för feedback och söker aktivt nya möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Det här visste du inte om mig

Jag har bestigit Lobuche East (6119 m) i Nepal, och fortsätter gärna mot högre höjder.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster