Möt fler medarbetare!
Möt Birgitte Wallenberg - - Avega Group AB

Det finns en sådan energi, kraft, driv och hjälpsamhet inom Avega.

Möt Birgitte Wallenberg

Projektledare med fokus på Microsoft Dynamics

Birgitte har jobbat på Avega sedan 1 oktober 2021.

Vad gör du på Avega?

Jag jobbar som projektledare med fokus på Microsoft Dynamics. Jag har ett uppdrag idag där jag kan bidra med mina erfarenheter från Microsoft Dynamics implementeringar men även mina andra erfarenheter som ekonomiansvarig och säljare kommer väl till pass. 

Varför är projektledning så spännande?

Jag tycker att projektledare är som en goody bag. Den innehåller många egenskaper jag tycker om.

Som projektledare ska du kunna leda och stötta ett team, hålla ordning och reda, ha ett helhetsperspektiv och gärna förstå tekniken av det som ska utföras. Ibland får man även kavla upp ärmarna och gräva sig ner i detaljerna, vara en snabb problemlösare men också vara en bra människokännare och vass på kommunikation. Du behöver även ha skinn på näsan. Framför allt är det känslan att vi gör det här tillsammans, vi stöttar och hjälper varandra för att nå målet. Den ena dagen är inte den andra lik vilket passar mig även om det ibland kan bli lite stressigt 😊.

Vad är det bästa med Avega?

Det finns mycket som är bra med Avega, kulturen, värderingarna, våra forum Elevate (Avegas unika forum för kompetensutveckling) och Activate (medarbetarens forum för att umgås tillsammans utifrån olika intresseområden). Det finns en sådan energi, kraft, driv och hjälpsamhet inom Avega. Du kan prata om utmaningar från kunduppdraget och få hjälp av andra i liknande situationer eller erfarenheter. Det finns ständigt något att utveckla sig inom eller något att aktivera sig i.

Det känns alltid roligt att komma in på kontoret och träffa sina kollegor.

Vad är ditt roligaste minne på Avega?

Mitt roligaste minne eller rättare sagt gladaste minne är introduktions-konferensen Avega har då man börjar på bolaget. En konferens där vi under en helg har stort fokus på kommunikation men också nätverkande.

Jag fick träffa ett gäng nya Aveganer som jag inte tidigare träffat. Jag kom med i ett team med Aveganer från Malmö, Göteborg och Stockholm och vi blev sammansvetsade från start. Det var så härligt att se hur alla vågade öppna upp sig, utmana sig själva och berätta sådant som de kanske inte tidigare har berättat för andra och släppa sina hämningar med hjälp av teater. Vi hade riktigt roligt tillsammans, en riktigt bra start som Avegan.

Beskriv en Avegan!

Vi är prestigelösa, hjälpsamma, nyfikna, ansvarstagande och tycker om att ha roligt tillsammans.

Det här visste du inte om mig

Utanför arbetet så golfar jag så mycket jag kan. Det blir svårare med det under vintertid men då underhåller jag golfen med att stå i en golfhall eller spela mot en simulator.

Möt Birgitte Wallenberg - - Avega Group AB

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster