Möt fler medarbetare!
Möt Angela Jovanovic - - Avega Group AB

Jag gillar höjder och fina utsikter, senast har jag bestigit Vesuvius och druckit vin på toppen, framställt av druvorna som växer på vulkanen.

Möt Angela Jovanovic

Testautomatiserare på Avega

Angela har jobbat på Avega sedan 2021.

Vad gör du på Avega

Jag jobbar med testautomatisering och på mitt nuvarande uppdrag hjälper jag kunden med införandet av automatiserade tester i det pågående projektet. Det är ett väldigt spännande uppdrag där jag får lära mig massor samtidigt som jag hjälper kunden att både dra ner på tiden och minska kostnader för testarbetet.

Varför är testautomatisering så spännande?

Främst för att det bidrar till att leverans av kvalitetssäkrade produkter sker. Det är inte ovanligt att testautomatisering ses som något dyrt och komplicerat, men i längden är det precis tvärtom. Jag ser det som en utmaning att visa allt det positiva med testautomatisering.

Vad är det bästa med Avega?

Det bästa är gemenskapen och kulturen Avega präglas av. Jag har helt fantastiska kollegor och att hjälpa och stödja varandra är något som alltid uppmuntras. Jag gillar också att Avega storsatsar på sociala aktiviteter, på Avega kallar vi det Avega Activate som är medarbetarens forum för att umgås tillsammans utifrån olika intresseområden men också Avega Elevate som är vårt unika forum för kompetensutveckling. Att få göra olika saker tillsammans bidrar till en gemenskap som är av speciellt stor vikt inom konsultbranschen.

En annan sak är att det är väldigt stort fokus på individen, man får alla förutsättningar för att utvecklas i den riktningen man själv vill.

Beskriv en Avegan!

En kompetent och professionell person som brinner för utveckling och alltid är villig att dela med sig av sina kunskaper.

Det här visste du inte om mig

Jag gillar höjder och fina utsikter, senast har jag bestigit Vesuvius och druckit vin på toppen, framställt av druvorna som växer på vulkanen.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster