Möt fler medarbetare!

Tillsammans gör vi verklighet av alla bra idéer! Alla får vara med!

Möt Mattias Knutsson och Susanna Kullberg

Avegas nya Elevate-ansvariga

Mattias har jobbat på Avega sedan januari 2017 som systemutvecklare och Susanna sedan februari 2020 som agil coach.

Elevate är ett unikt forum för kompetensutveckling där våra medarbetares intressen och behov styr innehållet på före­läsningar och utbildningar. Syftet är att kunna erbjuda en plattform där såväl våra medarbetare som våra kunder kontinuerligt kan utvecklas.

Elevate består oftast av föreläsningar, workshops, brainstorming-sessions, blixttal, open space och lab sessions. Elevate kan även vara utbildningar under en eller flera dagar, samt Elevate Program som sträcker sig över längre tid. Ämnena varierar och täcker in både professionell utveckling inom de specialistområden där Avega Group verkar och personlig utveckling. Vi genomför ungefär 70 Elevates under ett år.​

Berätta, varför valde ni att bli Elevate-ansvariga?

Vi vill tillsammans med våra KOA (kompetensområdesansvariga) fortsätta utveckla Elevate så att det uppfyller våra kollegors och kunders behov av kompetensutveckling på kort och lång sikt. Vi tror och hoppas att vi kan åstadkomma detta genom att fokusera på långsiktig trendspaning men också genom att utvidga vårt samarbete med Avegas ledningsgrupp, bolagsledare och sälj. Vi vill såklart också vara ett stöd för alla våra KOA och säkerställa att de har det de behöver för att kunna genomföra och planera ett Elevate.

Ett extra plus var ju att vi fick jobba med varandra – båda sa ja till Elevate-ansvaret om den andra sa ja! Riktigt kul!

”När jag började på Avega för snart fem år sedan hade jag fått olika jobberbjudanden, men det var Avegas fokus på kompetens och kunskap inom Elevate som fällde ett avgörande beslut. Ett beslut jag inte ångrat!”
…säger Mattias

Vad är det bästa med Avega Elevate?

Det bästa är att Avegas medarbetare kan styra innehållet på före­läsningar och utbildningar efter intressen och behov. Teamet bakom Elevate består av kompetensområdesansvariga även kallade KOA som i sin tur ansvarar för olika specialistområden. Dessa KOA kan man bolla idéer med och dem i sin tur finns till som en hjälpande hand vid utförande av ett Elevate. Kanske vill du veta mer om ett ämne eller kanske sitter du på en unik kompetens som du vill dela med dig av till andra medarbetare.

Tillsammans gör vi verklighet av alla bra idéer! Alla får vara med!

Hur lyckas man att få till 70 Elevates per år?

Enkelt, alla grymma kollegor som vill investera sin tid, kärlek och kunskap! Elevate-teamet KOA inspirerar och trendspanar men hjälper också till och stöttar vid ett event vilket gör det enklare att hålla ett Elevate-event.

Är det något annat ni vill lyfta fram med Avega?

Vår företagskultur– det finns alltid nån som är villig att hjälpa till om man behöver support eller behöver bolla idéer med. Vi har många små bolag inom Avega med olika specialistområden och inom bolagen har man en väldigt familjär känsla, alla känner alla. Vi har också styrkan av att vara många bolag som samarbetar vilket ger ett fantastiskt brett kontaktnät.

Det här visste du inte om oss

”Jag vindsurfar vilket är fantastiskt kul. Jag har också varit hamnkapten på Pampas Marina”…Säger Susanna.

”Varit smålandsmästare i orientering i min åldersgrupp. Dessutom har jag en liten fobi för ballonger, men berätta inte det för någon”… Säger Mattias.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster