Möt fler medarbetare!

Vi Aveganer brinner för att lära oss nya saker varje dag men samtidigt också ha kul, det tycker jag är specifikt för medarbetaren på Avega och väldigt viktigt.

Möt Lajos Iváncza

SAP-konsult på Avega

Lajos har jobbat på Avega sedan oktober 2020.

Vad gör du på Avega?

Jag hjälper en av Avegas stora kunder med deras SAP-resa och är ansvarig för en del av inköpen och hur det ska hanteras i framtiden. Varje dag betyder nya utmaningar som är spännande och motiverande vilket jag uppskattar mycket.

Varför är SAP så spännande?

Jag gillar komplexa lösningar som SAP ofta är. Det gör att man måste vara noggrann och försiktig när man gör justeringar så att det inte blir oönskade ändringar någon annanstans i lösningen.

Vad är det bästa med Avega?

Möjligheten att växa både som person och som konsult tycker jag är fantastiskt med Avega. Att ha ett nära samarbete både med min ledare och mina kollegor. Men även vår matchningsprincip 1:1 är något utöver det vanliga. Väldigt smart eftersom både kunden och jag som medarbetare vinner på det då man väljer sitt uppdrag själv som i sin tur betyder att kunden får en medarbetare som brinner för sitt arbete och är specialist inom sitt område. Ren win-win!

Beskriv en Avegan!

Vi Aveganer brinner för att lära oss nya saker varje dag men samtidigt också ha kul, det tycker jag är specifikt för medarbetaren på Avega och väldigt viktigt.

Det här visste du inte om mig

Jag har diplom i tysk litteratur och lingvistik. Lingvister studerar hur språk är uppbyggda, vilka likheter och skillnader som finns mellan världens språk och hur språk uppstår, förändras och försvinner. Jag svarar gärna på frågor kring ämnet!

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster