Möt fler medarbetare!

Att träffas, umgås och utvecklas tillsammans på ett roligt sätt, är anledning till att jag är på Avega.

Möt Ingvar Hamre

Projektledare på Avega

Ingvar har jobbat på Avega sedan 2018.

Vad gör du på Avega?

Jag har precis avslutat ett stort projekt hos vår kund, retailbolag inom läkemedel, med att leda deras uppgradering av sitt affärssystem. Uppdraget var över 1 år och säkrade fortsatt framdrift kring deras mest kritiska system. Det var ett komplext projekt med en stor del av kundens verksamhet involverad och enbart vid själva driftsättningen var vi ca 50 personer som jobbade över helgen för att allt skulle klaffa. Riktigt kul projekt!

Varför är projektledning så spännande?

Trots allt vad vi pratar om kring agilt och att minska projekt på företag, så kommer det alltid finnas större initiativ som kräver att någon håller i ratten och styr. Detta kräver väldigt ofta att man kan hantera en stor mängd olika personligheter och får stora kontaktytor inom de uppdrag man verkar inom. För mig som älskar att jobba med människor och gärna ju fler desto bättre, så passar det som hand i handsken.

Beskriv ditt mest spännande uppdrag!

Alla uppdrag jag varit på har i sig bidragit till den breda palett och intryck som jag har just nu. Det går inte att välja ut ett särskilt då de alla ligger mig varmt om hjärtat.

Vad är det bästa med Avega?

Alla fantastiska kollegor! Dels är mina medarbetare på Avega så otroligt kompetenta men framför allt så är det ett gäng där man har väldigt lätt för att ha roligt. Att träffa sina kollegor innebär att tanka upp med en stor portion energi och glädje.

Vad är ditt roligaste minne på Avega?

Jag skulle säga Avegas konferenser! Varje år åker hela Avega iväg för att nätverka ihop. Varje konferens på Avega är otroligt roliga, men att åka till La Mola som vi gjorde nu under våren efter att pandemin äntligen tillåtit oss att komma iväg är en höjdpunkt. Att få samlas med alla fantastiskt energifyllda medarbetare och umgås, lära och skratta tillsammans ger mig drivkraft framåt.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Kulturen på Avega, att vi har så kul tillsammans i alla sammanhang vilket man verkligen känner av i alla möten. Att få arbeta tillsammans med så engagerade och inbjudande människor. Att träffas, umgås och utvecklas tillsammans på ett roligt sätt, är anledning till att jag är på Avega.

Det här visste du inte om mig

Jag har promenerat förbi en noshörning på tio meters avstånd, och ridit på en struts.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster