Möt fler medarbetare!

Avegas ambition att vara den mest utvecklande arbetsplatsen för varje medarbetare är på riktigt och inte bara ord, den formar vår vardag.

Möt David Litmark

Systemutvecklare på Avega

David har jobbat på Avega sedan 2017.

Vad gör du på Avega?

Jag jobbar ofta som lead frontendutvecklare där mitt bidrag är tekniken och att guida arbetet genom den agila processen från behov till produkt. Det är jättespännande att försöka förstå kundens egentliga behov för att sedan uppfylla det genom vad som faktiskt är en väldigt kreativ process. Jag har alltid drivits av en nyfikenhet och skaparglädje och ville tidigt få saker att hända på skärmen. Gick från teckningar med penna på papper till kod i texteditor och plockade upp grafisk design, UX och utveckling av gränssnitt någonstans på vägen.

Jag hjälper också kunder med digital verksamhetsutveckling och det som vi numera känner till som modern workplace. Har lång erfarenhet av Microsoft 365, som är en extra spännande plattform att befinna sig i just nu när vi lär oss mer om hybrid work och tillsammans formar hur vi vill arbeta i framtiden.

Vad är det bästa med Avega?

Människorna. Vi är väldigt noga med att hitta rätt människor när vi vill växa. Att vi är kräsna vid rekryteringen innebär också att vi adderar människor som vill bidra till vår fantastiska kultur. Ofta är det en Avegan som har tipsat med en förhoppning om en framtida kollega. Kvalitet går verkligen före kvantitet. Eftersom fokuset ligger på seniora medarbetare som är kunniga inom sitt område bär vi mycket kunskap tillsammans. Vi är ett bra gäng med stor psykologisk trygghet.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Ja, Avegas ambition att vara den mest utvecklande arbetsplatsen för varje medarbetare är på riktigt och inte bara ord, den formar vår vardag. Bara en sån sak som att vi uppmuntras att kompetensutveckla oss, det är häftigt. Avegas unika forum för kompetensutveckling kallas Avega Elevate.

Beskriv en Avegan!

Vi är ödmjuka och prestigelösa. Det är fantastiskt vad du kan åstadkomma om du inte bryr dig om vem som får äran.

Det här visste du inte om mig

Att jag är vass på att uppskatta mängd i förhållande till behållare. Häll över rester i behållare dag efter dag i flera (småbarns) år och vips så har du en ny superkraft.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster