Möt fler medarbetare!
Möt Daniel Palmgren - - Avega Group AB

Viktigt med medmänsklighet och professionalism, och samtidigt bidra med kunskap och erfarenheter. Sist men inte minst att vara en positiv kraft som påverkar andra medarbetare och därmed utvecklingen på ett bra sätt.

Möt Daniel Palmgren

BI och Analytics Arkitekt på Avega

Daniel har jobbat på Avega sedan 2020.

Varför är utveckling så spännande?

Jag drivs av att förenkla och förbättra affärs- och IT-processer. Jobba i gränslandet mellan IT och verksamhet. Att driva på förändringar som syftar till att uppnå värde snabbare utan att ge avkall på kvalitet.

Det projekt jag sitter i nu handlar om att modernisera en befintlig analysmiljö och på så sätt förkorta tiden från idé till leverans. Affärsanvändare ska kunna fokusera på att skapa värde utan att ta hänsyn till tekniska begränsningar.

Vad är det bästa med Avega?

Det är den otroliga kompetensen som finns i organisationen. Även om man som konsult är ensam på ett uppdrag finns alltid smarta kolleger att rådfråga.

Beskriv en Avegan!

En Avegan är en kunnig och lyhörd medarbetare som alltid sätter kundens bästa främst. Viktigt med medmänsklighet och professionalism, och samtidigt bidra med kunskap och erfarenheter. Sist men inte minst att vara en positiv kraft som påverkar andra medarbetare och därmed utvecklingen på ett bra sätt.

Det här visste du inte om mig!

Jag har en passion för bröd i alla dess former, både att baka själv och att äta!

Har varit en aktiv körsångare sedan slutet av 70-talet, men tyvärr har det varit lite för lite av den varan senaste tiden.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster