Möt fler medarbetare!

Mina kollegor är specialister inom sitt område, de är grymt kompetenta och framför allt positiva till att dela sina erfarenheter. Jag slutar aldrig att lära av andra Aveganer.

Möt Anna Wistrand

GDPR-projektledare

Anna visar att träning, hälsa och jobb går hand i hand.

Vad är det bästa med Avega?

Det bästa med Avega är människorna. Aveganerna är väldigt inspirerande. På flera sätt. Inte bara för att de är specialister och grymma på sitt jobb, men även för att de kan så mycket mer och har många häftiga hobbys. Avega gör det möjligt för mig att ta del av andras erfarenheter och inspireras genom ett utbildningsforum, kallat Elevate, där varje konsult kan förmedla sin kunskap. Detta är jag tacksam för! Jag kommer alltid vilja lära mig nya saker och på Avega får jag den möjligheten.

Är det något annat du vill lyfta fram med Avega?

Vi har även forum för träning och hälsa, som kallas Activate, vilket inspirerar mig väldigt mycket. Oavsett forum får jag som konsult en chans att inspirera andra inom områden som jag brinner för.

Det här visste du inte om mig!

Jag är ultralöpare och älskar att börja dagen med ett 2h löppass i skogen eller varför inte ett löppass ute i skogen som perfekt avrundning efter en heldag på kontoret?

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster