Möt fler medarbetare!

En Avegan är en person som verkligen brinner för sitt jobb och verkligen visar det.

Möt Andreas Jangefalk

Systemutvecklare på Avega

Andreas har jobbat på Avega sedan september 2018.

Varför är ditt kompetensområde så spännande?

Jag är systemutvecklare på Avega och jag sitter just nu ute på uppdrag hos kund som Tech Lead och hjälper till med ett stort digitaliseringsprojekt som berör många mathandlare i Sverige. Det som gör det så otroligt spännande är att jag verkligen får vara med och påverka i alla beslut som tas och hjälpa kunden med digitaliseringsresan.

Vad är det bästa med Avega?

Det bästa med Avega är att jag får alla förutsättningar som jag behöver för att kunna utvecklas i den takt som jag behöver för att kunna ta de uppdragen som jag är intresserad av. Att fokus är på mig som person, vad jag vill jobba med och att jag får välja uppdrag som passar mig.

En annan sak som är väldigt bra med Avega är att det läggs stort fokus på att träffas och att göra aktiviteter tillsammans. Allt från att bowla till att gå och träna tillsammans. Det skapar en gemenskap som är svår att få på andra platser.

Det finns en social charm på Avega som jag verkligen gillar. Många gillar att träffas och nätverka, prata om uppdrag men även om privata saker.

Beskriv en Avegan!

En Avegan är en person som verkligen brinner för sitt jobb och verkligen visar det. Det som också är väldigt typiskt för en Avegan är att den oftast har minst ett hobbyprojekt som den jobbar med på sidan av Avega vilket gör att kompetensutvecklingen blir betydligt högre här än på många andra ställen som jag varit på.

Vill du också bli en Avegan?

Se alla våra lediga tjänster