Dynamics

Vi söker Sveriges bästa Dynamics-konsulter!

Avega söker erfarna lösningsarkitekter och affärskonsulter inom Dynamics 365 till vårt team i Stockholm. Vi söker dig som vill arbeta med affärsprocesser och Dynamics i avgörande, ofta ledande roller hos spännande kunder.

Du kommer att ingå i ett team med några av de bästa inom Dynamics som vill utvecklas och hjälpa kunderna att tillvarata den fulla potentialen hos både system och medarbetare.

Avega är ett konsultföretag med ett heltäckande erbjudande inom digital transformation med spetskompetens inom lösningar baserade på Dynamics 365 (tidigare AX och CRM). Vi strävar alltid efter att leverera verksamhets- och kundnytta oavsett teknisk plattform.

Som konsult på Avega tar du nyckelroller hos våra kunder. Du kommer att jobba med såväl affärsprocesser och arkitektur inom Dynamics för att hjälpa kunderna att tillvarata den fulla potentialen hos systemet och Microsoftplattformen. Avega erbjuder strategi, analys och planering som ligger till grund för den lösning som ska utvecklas och du kommer att kunna arbeta med allt från inledande analys/planering till design och utveckling samt med att säkerställa att våra kunder kan förvalta lösningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är expert på Dynamics 365 och som även har god förståelse för och kunskap inom angränsande IT-områden. Du har erfarenhet av och kan affärsprocesser och förstår hur dessa kan stöttas av Dynamics. Då du kommer att ta ledande och rådgivande roller hos våra kunder söker vi dig med en gedigen bakgrund inom Dynamics 365 och som har erfarenhet av affärsprocesser, förändring och digital transformation, samt är kommunikativ och trygg i ledarrollen.

För att lyckas som lösningsarkitekt/ affärskonsult hos oss behöver du:

  • Brinna för att göra skillnad hos kunderna – och veta hur man gör det
  • Flerårig erfarenhet av framtagning av lösningar för Dynamics 365/AX och CRM
  • Flerårig erfarenhet av analys och design av helhetslösningar
  • Gedigen kunskap om kunders utmaningar inom affärsprocesser, förändring och digital transformation
  • Vilja att arbeta med molnbaserade lösningar såsom Dynamics 365 Online, Azure, med mera.
Ansök nu

Dela

Kontaktperson