Arkitekter/Systemutvecklare

Front end utvecklare som vill utveckla och utvecklas tillsammans!

Har du utveckling inte bara som jobb utan även som hobby? Startar du alldeles för många utvecklingsprojekt på din fritid bara för att det är kul?

Då välkomnar vi dig till ett gäng likasinnade på Avega!

Vi tar ofta både krävande och ledande roller i våra kunders viktigaste projekt. Som konsult på Avega får du utrymme att till fullo ta till dig alla tekniska utmaningar som vi stöter på i våra uppdrag, men även lärdomar från våra privata projekt. Vi tror på att lära oss av varandra och att utveckling är roligast tillsammans. Vi förstår vikten av att ligga i framkant kompetensmässigt och erbjuder ett unikt forum för kompetensutveckling – Elevate.

Mentorsprogram för att boosta din utveckling

På Avega är alla erfarna specialister, så vi har alla mycket att lära av varandra. Det är syftet med vårt mentorprogram. Hos oss är din utveckling i fokus och vi tror på att du utvecklas mest när du får jobba med det du brinner för. Vi erbjuder mentorskap med bred erfarenhet inom dina utvecklingsområden och goda möjligheter att arbeta i team med andra från Avega. Med vårt mentorsprogram kommer du att få en rejäl boost till nästa nivå i din karriär. Där ger vi dig de verktyg och den språngbräda du behöver för att kunna bli en senior utvecklare.

”Den mest utvecklande arbetsplatsen”

Trött på konsultbolag som inte lever upp till kompetensutvecklingen som du behöver för att växla upp i din karriär? På Avega jobbar vi hårt för vår egen kompetensutveckling så att vi kan leva upp till att vara ”Den mest utvecklande arbetsplatsen” för just dig. Detta är inte bara ord för oss, det är på riktigt. Avegas kompetensutvecklingsforum Elevate är unikt och erbjuder en plattform för kontinuerlig utveckling. Vi ser också alltid till att få bra match mellan konsult och kund. Det är upp till dig i slutet av dagen vilket uppdrag du vill välja. Får du välja uppdrag själv vet vi också av erfarenhet att du kommer göra ett betydligt bättre jobb och utvecklas i den takt du vill och behöver.

Vi på Avega vill lämna avtryck här i samhället på flera plan. Vi väljer därför i största möjliga mån kunder och uppdrag som utvecklar oss som konsulter, men som gynnar samhället i stort.

Kvalifikationer

Vem du är:

  • Du har ett par års erfarenhet och känner dig redo för specialistkonsultuppdrag.
  • Du bör ha jobbat med JavaScript som primärt språk i några projekt med diverse ramverk.
  • Du lägger de religiösa ramverksåsikterna åt sidan och fokuserar på de större tekniska utmaningarna i JavaScript, CSS och HTML.

Vilka vi är:

Vi på Avega gillar att umgås både på jobbet och på fritiden. På jobbet är det stort fokus på kompetensutveckling i alla dess olika former och kontext som du förmodligen förstått vi det här laget. Utöver det så är vi även ett bolag som gillar aktiviteter som inte har med jobbet att göra. Vi gillar att sporta, äta och laga mat tillsammans, spelkvällar både brädspel och LAN samt ölbryggning. Ser du något du saknar? Då är det bara att dra ihop en aktivitet och en grupp så kör vi. Ser fram emot din ansökan och att träffa dig.

Ansök nu

Dela

Kontaktperson