Arkitekter/Systemutvecklare, Standardplattformar

Cloud-arkitekt!

Brinner du för molnarkitektur?

Är du en erfaren specialist med hög kompetens och lång erfarenhet inom ämnet? Då är du varmt välkommen att hänga med på Avegas framgångsresa och fortsätta att bygga upp vårt molnerbjudande!

Rollen syftar till att utifrån våra kunders behov, designa och utveckla framtidssäkra lösningar på teknik i framkant att möta morgondagens utmaningar. För att lyckas, ställs höga krav på såväl personliga egenskaper, teknisk kompetens samt verksamhetsförståelse.

Om du är den vi söker så har du en bred teknisk kompetens som krävs för att kunna förstå kundens befintliga IT-landskap och IT-system; både vilka möjligheter de erbjuder och vilka begränsningar de har. Du ska ha en god övergripande förståelse för olika integrationsstrategier, design och planering av arkitektur för molnlösningar och IT-säkerhet.

Kvalifikationer

Bakgrund:

  • Erfarenhet inom någon av molnteknologierna Microsoft Azure, AWS eller GCP
  • Vi ser positivt på om du är certifierad alternativt har ambitionen att ta relevanta certifieringar framöver.
  • Vi tror att din utbildningsbakgrund är inom IT. Du är van att fånga och dokumentera kundens kravbild, driva workshops, skapa och rekommendera kundlösningar samt hantera kundförväntningar.
  • Vidare behöver du vara bekväm med både svenska och engelska i såväl tal som skrift.
  • Vi tror också att du gillar att se kreativa lösningar och bidra med egna förslag på olika funktioner i våra projekt. Samarbete är förmodligen ett ledord hos dig och att jobba nära sina kollegor för att nå resultat faller sig naturligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu

Dela

Kontaktperson