Ledande IT-management

IT-konsult inom ledning och verksamhetsutveckling

IT-konsult inom ledning och verksamhetsutveckling - - Avega Group AB

Vi söker dig som är en erfaren projektledare, business analyst, förändringsledare eller verksamhetskonsult. Vi ser gärna att du är trygg inom ditt tekniska kompetensområde och motiveras av att driva förändring ute hos våra kunder. Vi har ett brett kundsegment så det är meriterande om du har någon av följande branscherfarenheter: Automotive, Medtech, Manufacturing och Finance men också vara engagerad och motiveras av att umgås med dina kollegor på Avega. Våra konsulter arbetar ofta i ledande roller hos våra kunder med möjlighet att påverka och skapa bestående förändringar.

Känner du igen dig i beskrivningen kan vi på Avega erbjuda dig en utmanande och rolig arbetsplats där du som konsult själv är med och väljer de uppdrag som matchar och motiverar dig, något som vi kallar 1:1.

Hos oss får du arbeta med kompetenta kollegor som verkar i en snabbväxande miljö med resurser och ambition att kontinuerligt fortsätta utvecklas tillsammans. Vi har genom ett drivet arbete genomsyrat av kompetens, framåtanda, humor och gemenskap vuxit till ett av Sveriges mest ansedda konsultföretag inom verksamhetsutveckling och IT.

Känner du dig träffad av ovanstående text så tveka inte att höra av dig till oss så vi får chansen att träffa dig och presentera Avega närmare.

För att lyckas hos oss behöver du:

  • Brinna för att göra skillnad hos kunderna – och veta hur man gör det
  • Flerårig erfarenhet som konsult
  • Flerårig erfarenhet av en specifik branch (meriterande om man har erfarenhet från flera brancher)
  • Gedigen kunskap om kunders utmaningar inom affärsprocesser, förändring och digital transformation
  • Vilja arbeta som konsult och motiveras av att utveckla sig själv, kunden och kollegorna på Avega.

Vid frågor vänligen kontakta Mikael Stjernblom.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Dela

Kontaktperson