BI/Analytics/Data engineering

Avega BI & Analytics i Malmö

Avega BI & Analytics i Malmö - - Avega Group AB

Är du en erfaren specialist inom BI/Analytics som söker efter din nästa utmaning? Där du får använda dig utav dina expertkunskaper och leda en kund i deras transformation i ett eftertraktat bolag? I så fall är din nästa utmaning här!

Avega erbjuder ett spektrum av olika arbetsroller som specialist inom Business Intelligence & Analytics, och har vuxit till en fantastisk verksamhet i Stockholm och nu söker vi dig som vill vara med och expandera detta erbjudande i Öresundsregionen. Våra konsulter har möjlighet att förbättra kundens situation och transformera gamla eller bygga nya systemlösningar som en Data Warehouse-arkitekt, BI-utvecklare, data engineer eller data scientist och business analyst ute hos en av våra kunder. Det kan handla om att bygga lösningar med hjälp av produkter från Microsoft, AWS och Google Cloud både on-prem och i Cloud samt delta i projekt som kräver din specialistkunskap i att bygga data pipelines. Rollen kan också innefatta byggandet av analysmodeller med Machine learning, moderna Data Warehouse och Data Lakes samt visualisering med BI-verktyg.

Vi skräddarsyr och optimerar lösningar enligt kundens behov och de teknologier som kan ge dem maximal affärsnytta. Som konsult hos Avega har du ett stort inflytande och gör skillnad.

Tycker du att detta låter spännande kan vi på Avega erbjuda dig en utmanande och rolig arbetsplats där du som konsult själv är med och väljer dina uppdrag. Hos oss är det viktigt att din utveckling är i fokus, och därför jobbar vi med kontinuerlig utbildning från kollegor och externa experter. Vi har genom ett drivet arbete genomsyrat av kompetens, framåtanda, humor och kamratskap vuxit till en av Sveriges mest ansedda konsultföretag inom verksamhetsutveckling och IT. Inte så konstigt då att verksamheten fortsätter att expandera sig från Stockholm till Malmö!

Genom Elevate – Avegas unika forum för kompetensutveckling har våra konsulter möjlighet att nätverka med andra specialister och lära sig av varandra. Detta styrs utav våra egna konsulter där alla får möjlighet att fördjupa sig i ett ämne och/eller lära sig något nytt. Ofta består det utav föreläsningar eller workshops, men också utbildningar som kan äga rum under flera dagar. Ämnen varierar och täcker både professionell och personlig utveckling, och på Avega genomför vi ungefär 70 Elevates per år. Vi tror på att lärande är en livslång process och satsar därför på att hjälpa våra redan erfarna specialister att fortsätta utvecklas. Därför är det ingen slump att vårt mål är att vara våra medarbetares mest utvecklande arbetsplats i karriären.

Detta gör vi även genom vår matchningsprincip 1:1, vilket innebär att vi alltid strävar efter 100% matchning mellan våra konsulters kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra konsultuppdrag för att uppnå kontinuerlig utveckling och engagemang. För oss är rätt utmaning för varje individ avgörande för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

  • Har erfarenhet av att arbeta som konsult, gärna i en roll som data engineer, data scientist, BI/Analytics-konsult, BI-arkitekt eller liknande.
  • Har goda kunskaper i SQL-programmering samt en eller flera relationsdatabaser
  • Har använt något av de kommersiella rapporteringsverktygen som PowerBI och Qlik
  • Förstår verksamhetskrav och kan jobba agilt
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska

  Det är extra meriterande om du har:

  • Erfarenhet av att bygga data pipelines och ETL/ELT processer i tjänster som Azure Data Factory, AWS Glue eller dylikt
  • Erfarenhet av Azure SQL och Azure Data warehouse
  • Arbetat med Data warehouse automation, t ex BimlFlex, Wherescape
  • Arbetat med Data Mining/Machine Learning algoritmer, R/Python
  • Arbetat med data lakes eller datakataloger

  Är detta du? Var en del av Avega BI & Analytics i Öresund och kom ombord för att följa med oss på denna spännande resa!

  Var med på vår resa!

  Dela

  Kontaktperson