SAP

Erfarna SAP-konsulter!

Brinner du för digital transformation och innovation? Är du en erfaren SAP-konsult som är redo för din nästa utmaning? Vill du vara med och driva våra kunders och Avegas framtid? Avega SAP i Stockholm växer och söker dig som är en erfaren SAP-konsult idag, och vill vara med på våra kunders spännande resa.

Vi erbjuder ledande SAP-kompetens inom arkitektur, rådgivning, applikationsexpertis, strategier, projektledning och lösningar. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet med best practice i värdeskapande processer. Vi har djup erfarenhet och kompetens inom flertalet applikationer och teknik samt omfattande kunskap om hur lösningar effektivt kan samverka med det övriga IT-landskapet.

Som anställd hos oss kommer du vara den som är med och driva förändringen hos en av våra kunder i Stockholm, gärna i en ledande eller rådgivande nyckelroll. I dessa nyckelroller är det din kompetens och erfarenhet som påverkar verksamhetens arbete, och du kommer därför jobba nära kunden för att kunna rekommendera och realisera den bästa lösningen.

Vi erbjuder dig:

 • En spännande, dynamisk arbetsplats där du kommer få fantastiska SAP-experter som kollegor.
 • Avegas matchningsprincip 1:1 är vårt löfte för en 100% matchning mellan dina kompetenser och kundens utmaningar. Du är därför alltid med och väljer det uppdrag som matchar dig bäst. För oss är rätt utmaning för varje medarbetare avgörande för att kunna lyckas i rollen. Vi har uppdrag i flera olika industrier; inom retail, livsmedel, fintech, transport osv., med kunder i den svenska arbetsmarknaden och hos globala organisationer. Vi väljer gärna kunder och uppdrag som både utvecklar våra kunder och gynnar samhället.
 • Vi strävar efter att vara den mest utvecklande arbetsplatsen i våra medarbetares karriär. Kontinuerlig kompetensutveckling är grunden i vår matchningsprincip, men utvecklingen sker även i Elevate – Avegas unika forum för kompetensutveckling, med över 70 föreläsningar och workshops om året. Utöver Elevate delar vi kunskap över luncher, kompetensdagar och externa event.
 • Roliga bolagsaktiviteter.
 • Ett smörgåsbord av nätverksmöjligheter!

Kvalifikationer

 • Du har minst 5 års erfarenhet som SAP-konsult.
 • Du är van att ta ansvar och har gott självledarskap.
 • Du har bra kunskap inom någon eller flera av SAPs LoB såsom ekonomi, logistik, lager, inköp, produktion, sälj eller inom de tvärfunktionella områdena ABAP, BTP, Masterdata, UX och Analytics.
 • Du känner dig trygg i ledande roller.
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av S/4HANA och SAP Activate då många av våra kunder är i den resan.
 • Du tror på kontinuerlig utveckling och vill dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
 • Du har flytande kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Då Avega även lägger vikt på personliga egenskaper tror vi att du är kommunikativ, driven, ambitiös och älskar att lära dig nya kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet från olika branscher, som t ex retail och manufacturing.

Låter det spännande? Ansök nedan så kan vi prata vidare!

Ansök nu

Dela

Kontaktperson