Regelefterlevnad & regelverk

Specialist med fokus på offentlig sektor

Vill du som vi att offentlig sektor ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter?

Samhället är i ständig rörelse och vi på Avega är med och leder den digitala omställningen och tror att offentlig sektor och inte bara kan följa utvecklingen utan också driva den. Vi söker nu dig som brinner för att lösa samhällets svåraste utmaningar tillsammans med våra kunder genom samverkan och handlingskraft.

Som konsult på Avega jobbar du med strategier, utforskar olika alternativ, säkerställer och möjliggöra lyckade förflyttningar, skapar nytänkande genom innovation och ledarskap samt tar reda på hur saker fungerar och varför för att skapa bra underlag för rätt beslut.

Nu letar vi efter fler duktiga konsulter i Stockholm med fokus på den offentliga sektorn som vill vara med och utvecklas tillsammans med andra specialister inom området. Har du en bakgrund inom digitalt bevarande, diareföring, dokument- och ärendehantering och ett stort intresse för digitalisering i alla dess former och miljöer? Då kan Avega erbjuda ett spektrum av olika arbetsroller som specialist inom konsulttjänster för den offentliga sektorn. Du har möjlighet att förbättra kundens situation och förändra gamla eller bygga nya lösningar som verksamhetskonsult, kravhanterare eller agil projektledare.

Uppdragen kan handla om att bygga lösningar med hjälp av kommersiella produkter från ledande leverantörer samt delta i projekt som kräver din specialistkunskap i att bygga skräddarsydda. Rollerna kan också innefatta migrering av befintliga system och lösningar till moderna sådana.

Vi skräddarsyr och optimerar lösningar enligt kundens behov och de teknologier som kan ge dem maximal affärsnytta. Som konsult hos Avega har du ett stort inflytande och gör skillnaden.

Tycker du att dessa roller låter spännande kan vi på Avega erbjuda dig en utmanande och rolig arbetsplats där du som konsult själv är med och väljer dina uppdrag. Hos oss är det viktigt att din utveckling är i fokus, därför jobbar vi med kontinuerlig utbildning från kollegor och externa experter. Vi har genom ett drivet arbete genomsyrat av kompetens, framåtanda, humor och kamratskap vuxit till en av Sveriges mest ansedda konsultföretag inom verksamhetsutveckling och IT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att arbeta som konsult
  • Är driven och proaktiv, håller kunden i fokus och levererar med hög kvalitet
  • Har goda branschkunskaper från den offentliga sektorn
  • Förstår verksamhetskrav och kan jobba agilt

Det är meriterande om du har erfarenhet av att:

  • Leda/arbeta med allmänna handlingar kring digital bevarande inom den offentliga sektorn (ex. Riksarkivets krav baserat på OAIS-modellen, öppna datadirektivet, mm.)
  • Följa lagstiftning och praxis gällande dataskydd, offentlighet- och sekretess
  • Arbeta med molntjänster och dess relation till offentlighet, sekretess samt dataskydd i offentlig sektor (ex. Schrems II, GDPR, Cloud Act, FISA 702, EO 12333, mm.)

Passar detta in på dig? Vill du veta mer? Ansök tjänsten nedan så kan vi träffa dig för ett förutsättningslöst möte!

Ansök nu

Dela

Kontaktperson