Regelefterlevnad & regelverk

Hållbarhetsspecialist!

Tillsammans hjälper vi våra kunder att återuppfinna sina verksamheter i stor skala, vilket skapar affärsvärde och hållbar påverkan för alla intressenter.

Eftersom intressenter kräver mer miljö-, sociala och styrningsinsatser (ESG), regelverken skärps och allmänheten i allt högre grad förväntar sig att varumärken ska vidta åtgärder, måste organisationer och företag nu visa att de både vill och kan driva sin affär och verksamhet på ett hållbart sätt, upprättar ett tydligt etiskt åtagande och agerar ansvarsfullt i allt de gör.

Avega siktar på att bli ledande i Sverige inom rådgivnings- och uppföljningstjänster om hållbarhet. Vi förstår kraften i hållbara företag och organisationer och arbetar med rådgivning, redovisning/rapportering och driver hållbara förändringar hos våra kunder.

Vi ser det som vår uppgift att ge våra kunder den kunskap de behöver för att bli världens mest hållbara företag eller organisationer. Är du rätt person för oss på den resan?

Som en del av Avegas team av hållbarhetskonsulter kommer du att få några av Sveriges mest ambitiösa och kunniga konsulter som kollegor. Vi utvecklar ständigt varandra med erfarenheter från våra uppdrag och delar kontinuerligt med oss till samarbetspartners och kunder. Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder de mest kvalificerade kompetenserna – ofta tillsammans i team.

Du kommer att leda hållbarhetsarbetet här i Stockholm hos några av Sveriges mest spännande företag i syfte att skala upp ett hållbart arbetssätt för att öka organisationens efterlevnad och konkurrenskraft; och kommer att ta rollen som expert och stötta våra kunder i deras hållbarhetsresa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att leda hållbara förändringar antingen som affärs-eller verksamhetskonsult eller i en linjeverksamhet inom hållbarhet.
  • Har förmågan att hjälpa företag att uppfylla myndigheternas och sina egna krav på en hållbar affär och verksamhet.
  • Är kommunikativ och trygg i ledarrollen.

Extra meriterande om du även har erfarenhet av något av följande:

  • Task Force on Climate Related Financial Disclosures (TCFD)
  • Agenda 2030
  • Utsläppsrätter
  • Net Zero
  • Hållbarhetsredovisning och hållbarhetsrapportering
  • EU-taxonomin

Om det låter som en spännande utmaning ansök nedan! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Dela

Kontaktperson