Regelefterlevnad & regelverk

Specialistkonsult för uppdrag inom bank & finans!

Tycker du det är motiverande att skapa affärsvärde och hjälpa våra bank- och finanskunder att arbeta mer datadrivet? Titta hit i så fall!

Tillsammans hittar vi den rätta kombinationen av resurser, nya idéer och riskhantering för att hjälpa våra kunder att möta regulatoriska krav, växande förväntningar och budgetrestriktioner genom förändringar och förbättringar av gamla arbetssätt.

Nu letar vi på Avega efter fler duktiga konsulter inom den finansiella sektorn i Stockholm som vill vara med och utvecklas tillsammans med andra specialister inom området. Vi söker dig med bakgrund inom finans, risk och regulatoriska krav som har ett stort intresse för digitalisering i alla dess former och miljöer. Avega erbjuder ett spektrum av olika arbetsroller som specialist inom konsulttjänster för den finansiella sektorn. Du har möjlighet att förbättra kundens situation och förändra gamla eller bygga nya lösningar som affärskonsult, kravhanterare eller agil projektledare.

Det kan handla om att bygga lösningar med hjälp av kommersiella produkter från ledande leverantörer samt delta i projekt som kräver din specialistkunskap i att bygga skräddarsydda. Rollen kan också innefatta migrering av befintliga system och lösningar till moderna sådana.

Vi skräddarsyr och optimerar lösningar enligt kundens behov och de teknologier som kan ge dem maximal affärsnytta. Som konsult hos Avega har du ett stort inflytande och gör skillnaden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att arbeta som konsult.
  • Är driven och proaktiv, håller kunden i fokus och levererar med hög kvalitet.
  • Har goda branschkunskaper från den finansiella sektorn.
  • Förstår verksamhetskrav och kan jobba agilt.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av Azure.
  • Erfarenhet av att leda/styra initiativ kring regulatoriska krav (Solvens 2, Basel III, MiFID, BCBS 239, mm.) inom den finansiella sektorn.

Tycker du att dessa roller låter spännande kan vi på Avega erbjuda dig en utmanande och rolig arbetsplats där du som konsult själv är med och väljer dina uppdrag. Hos oss är det viktigt att din utveckling är i fokus, därför jobbar vi med kontinuerlig utbildning från kollegor och externa experter. Vi har genom ett drivet arbete genomsyrat av kompetens, framåtanda, humor och kamratskap vuxit till en av Sveriges mest ansedda konsultföretag inom verksamhetsutveckling och IT.

Låter det intressant? Ansök nedan så kan vi träffa dig i ett förutsättningslöst möte!

Ansök nu

Dela

Kontaktperson