Agil transformation & scrum

Vill Du utvecklas tillsammans med marknadens ledande transformationscoacher?

Nu söker vi dig som har förmågan att hjälpa företag öka sin lean-agila mognad och effektivisera stora organisationer.

Avega är ledande i Sverige inom agila transformationer och Scaled Agile Framework. Vi förstår kraften i storskaligt agila organisationer och arbetar med rådgivning, utbildningar och driver agila transformationer hos våra kunder.

Vi ser det som vår uppgift att tillgängliggöra globalt konkurrenskraftig kunskap för att utveckla våra kunder. Är Du redo att bli en av oss?

Som en del av Avegas team av transformationskonsulter i Stockholm kommer du att få några av Sveriges mest meriterade coacher och transformationsledare som kollegor. Vi utvecklar ständigt varandra med erfarenheter från våra uppdrag och delar kontinuerligt med oss till den agila communityn och våra kunder. Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder de mest kvalificerade kompetenserna – ofta tillsammans i team.

Kvalifikationer

Du kommer att leda förändringsarbeten hos några av Sveriges mest spännande företag i syfte att skala upp det agila arbetssättet för att öka organisationens effektivitet och konkurrenskraft. Du kommer att ta rollen som expert och stötta våra kunder i deras transformationsresa och behöver därför vara kommunikativ och trygg i ledande roller.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

  • Flera års erfarenhet som agil coach och du bygger dina värderingar på lean-agila principer.
  • Erfarenhet av att leda agila transformationer med förmåga att möta kunden i den komplexa omställningen det innebär att gå från en projekt- och plandriven struktur mot en agil- och produktorienterad organisation.
  • SPC (SAFe Program Consultant) certifiering och varit delaktig i att bygga LACE, identifierat värdeströmmar, startat releasetåg, hands-on coachat och utbildat.

Extra meriterande är om du har erfarenhet av något av följande:

  • Lean-agil budgetering och portföljhantering
  • Hur man effektivt arbetar med mätetal/metrics i en transformation
  • Stötta arkitekters omställning i en agil organisation
  • Agil förändringsledning
Ansök nu

Dela

Kontaktperson