Test & QA

Vill du vara med och skapa framtidens QA-bolag?

Avegas bolag inom Quality Assurance utvecklas starkt och vi söker nu specialistkonsulter som vill visa våra kunder i Malmö och Stockholm vägen till ett modernt kvalitetsarbete. Våra kunder är moderna utvecklingsorganisationer som strävar mot snabb leverans, hög kvalitet och låg risk. Samtidigt är det få av dessa kunder som vet hur de ska ta sig dit. Det är därför vi behöver dig som vet att QA är så mycket mer än bara test.

Vi tror på att lärande är en livslång process och satsar därför på att hjälpa våra redan erfarna specialister att fortsätta utvecklas. Vårt fokus är allas kontinuerliga kompetensutveckling och det är ingen slump att vårt mål är att vara våra medarbetares mest utvecklande arbetsplats i karriären.

Vår matchningsprincip 1:1 innebär att vi alltid strävar efter 100% matchning mellan våra kompetenser och våra kunders utmaningar – vi är aktivt med och väljer våra konsultuppdrag för att uppnå kontinuerlig utveckling och engagemang. För oss är rätt utmaning för varje individ avgörande för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

  • Du har kompetens inom QA och jobbar idag som testledare, business analyst, produktägare, kravanalytiker eller i annan passande roll.
  • Du har med fördel arbetat som konsult eller har erfarenhet av komplexa organisationer och du drivs av att skapa varaktig förändring.

Vidare vill vi att du är driven, ambitiös och brinner för digital transformation. Flytande kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Om du vill vara en del av ett växande bolag har du kommit rätt, så tveka inte att höra av dig redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansök nu

Dela

Kontaktperson