Kundcase

Addimotion – Smart webblösning med kunden i fokus

Addimotion - Smart webblösning med kunden i fokus - - Avega Group AB

Smart webblösning med kunden i fokus

Med den växande handeln över internet ökar slutkund- ernas behov av att kunna hålla reda på leveranserna från olika e-handlare och transportföretag. För att underlätta för kunderna har Addimotion, med Avegas hjälp, utvecklat en användarvänlig lösning som sammanställer och presenterar information om leveranser från olika e-handlare och transportföretag på ett ställe.

Lösningen bygger på information som samlas in från leverantörers och transportföretags system. Utmaningen var att på mycket begränsad tid ta fram en teknisk lösning för att samla in och presentera informationen på ett enkelt och användarvänligt sätt. Lösningen skulle också vara enkel att hantera, underhålla och vidareutveckla.

Ny front-end-lösning utifrån kundernas behov

På mycket kort tid utvecklade Avega ett helt nytt front-end-system som presenterar information om kommande och pågående leveranser på ett enkelt och överskådligt sätt utifrån kundernas behov. Avega hjälpte Addimotion att skapa systemet och att strukturera och sätta upp ramar för lösningen. I uppdraget ingick även att säkerställa integrationen med de system som samlar in data från leverantörer och transportföretag.

Smart webblösning skapar värde för kunderna

Avega levererade en molnbaserad Microsoft Azure-lösning skapad med den senaste tekniken, samt en uppsättning verktyg som effektiviserar och underlättar utveckling och produktionssättning av lösningen. Under projektet överfördes dessutom kunskap så att Addimotion på egen hand kan fortsätta att utveckla systemet med ytterligare planerad funktionalitet. Lösningen sattes i produktion väldigt kort efter avslutat uppdrag och kunde användas lagom till julhandeln, vilket skapade ett stort värde för kunden.

Leverans: Smart webblösning med verktyg som stöd för vidareutveckling
Avega Groups roll: Spetskompetens inom front-end med erfarenhet från marknadsföringsbranschen
Teknik: Angular2, javascript, htm, css, Microsoft Azure

Med spetskompetens inom front-end och de senaste teknikerna hjälpte Avega oss att skapa värde för våra kunder. Nu har vi en smart kundanpassad lösning och ett system på plats som inte bara hjälper slutkunden, utan även skapar mervärde för både leverantörer och transportörer.

Robert Clarén, CEO Addimotion

Dela

Moderna redaktionella verktyg banar väg för nya arbetssätt på Expressen - - Avega Group AB

Nästa kundcase

Moderna redaktionella verktyg banar väg för nya arbetssätt på Expressen

Läs kundcase